Starters

Wij weten wat u nodig heeft om van uw onderneming een succes te maken
Wij kunnen uw totale administratie verzorgen. In overleg met u bepalen wij hoe de administratie moet worden opgezet, verwerkt en beheerd. Het maakt niet uit hoe u de gegevens aanlevert. Wij kunnen allerlei denkbare en gewenste rapportages verzorgen die u nodig hebt om uw bedrijf optimaal te laten draaien. En waar u zoal aan moet denken.
Indien nodig helpen we u ook bij (verdere) financieringsaanvragen en gaan we met u mee naar de bespreking bij de bank. Daarnaast kunnen we u ook adviseren over de te kiezen rechtsvorm. U kunt altijd een afspraak met ons maken voor een gratis oriënterend gesprek.
Als startende ondernemer komt u nieuwe en onvoorziene situaties tegen. Wij hebben ervaring met de speciale fiscale regelingen die voor starters gelden. Bel ons en vraag een gratis oriënterend gesprek. Vraag ook naar onze starterstarieven.

Hulp nodig bij het opstellen van een businessplan? Maak het u niet zelf moeilijk en maak gebruik van onze ervaring op dit gebied.
Nieuwe onderneming starten met behulp van Business Model Canvas ? Aarzel niet en vraag geheel vrijblijvend een gesprek met ons. Wij helpen u graag met uw businessplan op weg.


Bij ons bent u van een goede start verzekerd!

Scroll naar boven
Scroll naar top